Donatie pentru Asociatia Salva un anima

Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 One Time

Donații se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX

Căsuta cu tavan de ciolofan!

€117 din €6.500 necesari
Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 Monthly

Dana și Paul Rezmiveși din Copalnic-Mănăștur din județul Maramureș au 6 copilași cuminți și ascultători. Locuiesc într-o casă din chirpici care are ca improvizație niște ciolofan ca să nu plouă înautru, casă e foarte dărăpănată și stă să se dărâme pe ei.
Paul a rămas fără un ochi în urmă cu câțiva ani, iar al doilea fiind doar afectat. El muncește cu ziua când nu are dureri mari , iar soția nu poate sa îl ajute fiind si ea bolnavă, îi ies niște ganglioni pe tot corpul care sunt foarte dureroși.
Din păcate sunt nevoiți să trăiască cu toți din pensia lui Paul. Primăria nu le poate oferii ajutor social deoarece asta ar însemna ca Paul să muncească în folosul comunități zi de zi iar el are zile când nu e capabil să muncească.
Tot ce îsi doresc ei e o căsuță cu două camere. Ei cer ajutor doar pentru achiziționarea materialelor deoarece de construirea camerelor s-ar ocupa Paul. Suma pemntru achiziționarea materialelor ar fi de 6500 de euro.
Am putea încerca să rupem un pic din confortul nostru și să încercăm să le oferim și lor șansa la un acoperiș și o căsuță decentă.
Vă multumim anticipat!