Donatie pentru Asociatia Salva un anima

Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 One Time

Donații se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX

Chinul Mariei este crunt și greu de imaginat!

€1 din €2.500 necesari
Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 Monthly

Ma numesc Zamfir Maria Ionela am 48 de ani. Sunt o femeie vaduva traiesc singura nu am pe nimeni. In anul 2005 am fost operata de varice, nu am stiut ca operatia a fost gresita. Acum 6 ani sa intamplat ca sa spart la glezna acest ulcer varicos, la inceput rana era mica dar in timp a sapat a disparut piele, carne tot mi a afectat osul. Durerile sunt groaznice nu ma slabesc un minut… Zi si noapte ca nu mai rezist si nu mai suport.
Am fost internata de nenumarate ori dar farà un rezultat boala mai rau sa agravat de la medici nici un raspuns… Acum 2 ani am fost la spital si la o analiza mai amanuntita adica angiografie medici mi au confirmat ca acea operatie facuta in 2005 a fost gresita, ca mi a sectionat o vena de la genunchi care alimenta glezna si ca nu are ce sa mi mai faca, ca nu mai am vascularizare. Nu se mai poate face nimic. Boala è atat de avansata am tromboza venoasa profunda. Ce mi a ramas sa sufar si sa suport dureri insuportsbile farà o speranta de a ma vindeca, singura cu dureri insuportabile farà posibilitatea de ami cumpara medicamentele si cremele necesare care imi amelioreaza foarte putin durerile.Sunt singura nu am pe nimeni decat pe Dumnezeu, ma descurc foarte greu nu numai cu durerile dar sì cu faptul ca ma misc foarte greu ca sa pot sa fac ce mi este necesar… Oameni buni apreciati ce aveti ca nimic nu e mai important in viata ca SANATATEA.
Apelez la toti cei cu suflet bun sa ma ajute sa pot sa imi cumpar medicamentele si cremele necesare pentru ami ameliora putin suferinta. Nu e usor sa fi bolnav sa sti ca nu ai vindecare, sa ai dureri si chinuri insupirtabile, sa mai fi si singur si farà pisibilitati materiale.