Donatie pentru Asociatia Salva un anima

Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 One Time

Donații se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX

Suflet de înger plin de suferință!

€0 din €6.500 necesari
Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 Monthly

Mădălina o fetita frumoasa dar cu o poveste trista.
Sa născut bolnava de o boala crunta care ia luat dreptul de a merge, de a zâmbi, de a avea o copilărie normala. Suferă de tretapareza spastica și paralizie cerebrala. O boala la care mișcarea bratelor, picioarelor sunt reduse, tot timpul depinde de cineva pentru ca, nu poate vorbi,nu poate manca sa nu vorbim de schimbarea pampersului de câte ori este nevoie zilnic. Pentru asta este nevoie de multa răbdare dăruire și dragoste de mama, care săracă trebuie sa se lupte și cu lipsa banilor și a necesităților pentru alți doi frățiori ai Mădălinei.
Mădălina In afara de lupta cu viata pe care o are zilnic trebuie sa lupte cu kinetoterapia și restul de tratament pentru ameliorarea boli și dorința de a fi un copil normal. Dar cum Mădălina sa născut într-o familie săracă în care și mâncarea sau pampersul zilnic este o problema, tratamentul de care are nevoie nu și-l permite. Au reușit sa ajungă la tratament, când mama a vândut ceva de prin curte.
Din aceste motive va rugam sa o ajutam pe Mădălina sa se poata trata. Va rugam contribuiți cu o mica donație. DISTRIBUITI povestea ei.