Donatie pentru Asociatia Salva un anima

Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 One Time

Donații se pot face si prin transfer bancar:
Denumire entitate: ETS Organizzazione di  Volontariato Salva  un’anima
Cod de inregistrare fiscala: 97841930015,
Cont (IBAN) bancar euro:  IT 04 W 07601 01000 001046756761
BIC: BPPIITRRXXX

Vreau sa pășesc din nou!

€0 din €10.000 necesari
Tip de plata
Date personal

Donatie €5,00 Monthly

Știu, trebuie sa va vorbesc, despre mine.
Totul începe într-o zi de vara, dimineața la 8,,15, când m-am născut.
Născut prematur, mic și  și bolnav de parapareza spastica, boala pe care o am de suportat pina la moarte.
Pina la 5 ani, nu am mers în picioare, vârsta la care am suportat primele operați la picioare, după care am început sa pășesc.
Dar totul nu sa terminat aici, pina la 18 ani am suportat 12 operați la picioare și tot acest timp l-am petrecut pin spitale, centre de recuperare și stațiuni balneare.
Chiar dacă niciodată nu am mers perfect, mi-a plăcut sa nu depind de nimeni și sa ajut și aproapele.Asa cum o fac și acum din patul din care nu ma mișc.
Iubesc foarte mult familia și am reușit sa  ma căsătoresc și sa am o fetita.
Și dacă familia sa destrămat, fetita am reușit sa o cresc singur și sunt mândru de ea.
În decursul anilor boala sa pus amprenta pentru ca nu am continuat cu recuperarea, adică fizioterapia, masaje, electroterapie, toate acestea nu trebuie sa lipsească din viata unui bolnav ca mine. Din aceste motive și alte complicați, ușor ușor cu timpul am ajuns sa zac în pat, am mușchi atrofiati, ligamentele rigide și strânse. Am început de ceva vreme recuperarea și credeam ca în câteva luni  sau, un an sa îmi revin, dar am obținut ceva rezultate numai ca după 3 ani de stat pe spate, nemișcat, nu ai cum sa îți revi asa repede am nevoie în continuare  de fizioterapie, masaje. Dar mult mai intense (cel puțin o ora pe zi) dar acest lucru costa și eu personal nu îmi permit, am nevoie de ajutorul vostru oameni cu suflet mare sa ma pun și eu pe picioare.
Nu îmi doresc prea mult de la viata, îmi doresc sa pot sa scap din patul acesta în care sunt și sa continui ce am început. (sa ajut aproapele)
Dar aceste lucruri le pot face alături de voi, stiu trăim vremuri grele, dar cu puțin de la fiecare se pot face minuni. Va mulțumesc!